?>

Het goed in kaart brengen van je financiën is belangrijk en het zorgt ook voor vrijheid in je leven. Meestal kom je tot de conclusie dat je moet bezuinigingen om de eindjes aan elkaar te knopen, maar wat als ik je nu eens zou vertellen dat het ook anders kan? Ja, bezuinigen is een goed begin. Maar als je spaart, krijg je niet alleen de financiële vrijheid die je zoekt, maar krijg je ook de vrijheid om je huidige levensstijl te kunnen behouden. Snel geld verdienen is tegenwoordig zeker mogelijk alleen moet je net even wat creatiever zijn. In dit artikel bespreken we vijf creatieve manieren om extra geld te verdienen.

 

  1. Word een Field Agent

Je denkt misschien dat ik het over de FBI heb, maar ik heb het eigenlijk over de Field Agent-app. Je maakt eenvoudig een account aan en wordt dan opgeroepen om voor verschillende klanten kleine taken in de stad uit te voeren. De taak kan variëren van het controleren van de prijzen bij de plaatselijke supermarkt tot het afnemen van enquêtes. Je wordt betaald op basis van de opdracht en je mag zelf kiezen waaraan je wilt deelnemen.

 

  1. Verkoop je foto’s

Heb je een scherp oog? Zijn je foto’s museumwaardig? Nou, als je ‘ja’ hebt geantwoord op een van die vragen, dan kun je je foto’s verkopen aan fotoagentschappen zoals Shutterstock, iStock, Adobe en andere soortgelijke bedrijven. Het maakt niet uit of je een professional of een beginner bent, je hebt de mogelijkheid om wat geld bij te verdienen. De meeste werken op een download-basis waarbij je telkens wanneer iemand je foto downloadt een percentage krijgt uitbetaald.

 

  1. Verhuur een kamer

Als je een logeerkamer hebt en wat bijverdiensten wilt genereren, overweeg dan om deze kamer te verhuren. Gebruik Airbnb om met klanten in contact te komen. Of je nu je hele huis wilt verhuren of een eenpersoonskamer, er zijn altijd mogelijkheden. Denk hier eens over na… Als je dit jaar veel reist, verhuur dan je huis om wat geld te verdienen terwijl je weg bent. Dat kan je helpen om al die avonturen te kunnen betalen. Dat klinkt, als je het mij vraagt, als een geweldige manier om wat extra geld te verdienen en bijna gratis te reizen. En maak je maar geen zorgen, er zijn beveiligingsmaatregelen die deze optie minder angstaanjagend maken dan de meesten mensen zouden denken.

 

  1. Verkoop je vaardigheden

Heb je een stem waar Simon Cowell een compliment voor zou geven? Ben jij een getalenteerde grafisch ontwerper, die elk concept kan aannemen en tot leven kan brengen? Ben jij een artiest, die hetzelfde talent als Michelangelo heeft? Als dat zo is, zijn sites zoals Task Rabbit en Thumbtack geweldige platforms om jouw vaardigheden op te verkopen. Je kunt niet alleen creatieve vaardigheden aanbieden.

 

  1. Geef online les

Of je nu net begint of een doorgewinterde professional bent, er is vast iets waar je goed in bent! Ik noem dit als een feit, want zelfs als het iets is waar je nog nooit de eer voor hebt gekregen, is de kans groot dat je een vaardigheid hebt, die anderen misschien wel waardevol vinden. Het gebruik van deze vaardigheid om wat extra inkomsten mee te genereren, is dankzij platforms zoals SkillShare, Udemy en Teachable.com nu heel goed mogelijk. Veel experts gebruiken dit als een lucratieve manier om een passief inkomen mee te verdienen, maar jij hoeft natuurlijk geen expert te zijn om van deze optie te kunnen profiteren.

 

Categorieën: Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *