SSL-certificaat van Xolphin Powered by Cloud VPS - High Availability Cloud Servers Steun Nucia, doneer!
Resultaten 1 tot 2 van de 2

Onderwerp: Herindeling secties

 1. #1
  Hoofd businessbeveiliging Schermafbeelding van Eagle Creek

  Technische vaardigheid
  5. Expert
  Besturingssysteem
  Windows 10 Enterprise 64 bits
  Antivirus
  Kaspersky
  Firewall
  Kaspersky
  Berichten
  41.751
  Blog Berichten
  9

  Herindeling secties

  Beste bezoeker van Nucia,

  Vanavond heeft er een kleine herindeling plaatsgevonden van enkele van de ledensecties. De afgelopen jaren was "het adelaarsnest" de plek voor alle discussies; d.w.z. topics die geen vragen bevatten. Ook werden diverse speltopics geopend.

  De vraag van de leden sloot echter niet meer aan bij waar het adelaarsnest voor bestemd was. Aan de ene kant was de vraag naar meer speltopics, wat wij als beheerders wilden beperken om het serieuze karakter van het nest te behouden. Aan de andere kant waren er weinig serieuze discussietopics, terwijl wij als beheerders die juist meer zouden willen zien. Daardoor heen stonden diverse computergerelateerde onderwerpen.

  Het adelaarsnest is nu als volgt opgedeeld:

  • Het Adelaarsnest
   "Het adelaarsnest" is de categorienaam geworden en kan an sich geen posts meer bevatten. De naam is gehouden vanwege bekendheid, en omdat hij wel bij Nucia past.
   • Serious talk
    Deze sectie is bestemd voor serieuzere discussies. Zaken als politiek, nieuws, geloof, life style, etc. kunnen hier besproken worden. Leuke discussies of een serieuze mening kun je hier kwijt. Toegang tot deze sectie zal worden beperkt tot leden die wat langer lid zijn.
    • Pareltjes van het internet
     Deze sectie is de hernoemde versie van "Share it". De bedoeling van Share it was niet duidelijk voor velen, en door de hernoeming en -plaatsing van de sectie hopen we hem meer waarde te kunnen geven.

   • Hobby en ontspanning
    Deze sectie is bedoeld voor wat luchtere onderwerpen. De klaagmuur, het toon je bureaublad-topic, huisdieren, etc.
    • Spelletjes
     Deze sectie is speciaal bedoeld voor de speltopics. We vinden het nu dan ook geen probleem meer als er behoefte is aan nieuwe speltopics, aangezien zij de andere secties niet meer 'vervuilen'.

   • Probeerforum
    Als laatste is het "testnest" hernoemd naar "probeerforum". Het doel en de werking zijn gelijk gebleven.


  Verder is er een geheel nieuwe sectie bijgekomen (Nucia vrijwilligers), die speciaal bestemd is voor personen die het leuk vinden om anderen te helpen op Nucia. Het doel van deze sectie is om discussie mogelijk te maken omtrent probleemoplossing, en om met elkaar te kunnen praten over diverse computeronderwerpen. De sectie is opgedeeld in twee niveaus. Het eerste niveau is (op dit moment) vrij toegankelijk. Deze sectie is primair bedoeld voor discussie, en niet voor vragen. Om toegang te krijgen tot het tweede niveau dien je een verzoek in te dienen bij de beheerders. Zij zullen dan beoordelen of je toegang krijgt tot dit forum. Meer informatie over de exacte invulling hiervan volgt.

  Last but not least zullen we ernaar toe gaan werken om in de bestaande secties van Nucia meer discussie te promoten. Op dit moment is het forum geheel ingericht op het stellen van vragen. De forums zouden echter ook prima dienst kunnen doen als plek om te discussiëren over diverse onderwerpen. Hierover later meer.

  Tijdens deze herindeling zijn helaas ongeveer 60 populaire topics permanent verwijderd. Deze begonnen wij vervolgens te herstellen vanuit een back-up. Omdat het herstellen van specifieke topics en posts een vrij delicate klus is, waren wij genoodzaakt het forum tijdelijk uit te schakelen. Gezien het late tijdstip, hopen wij dat hier niet te veel problemen door zijn ondervonden. Enkele topics zijn nog niet hersteld; dit zal komende dagen gebeuren.
  Laatst gewijzigd door Eagle Creek; 21-08-12 om 00:36.

 2. #2
  Hoofd businessbeveiliging Schermafbeelding van Eagle Creek

  Technische vaardigheid
  5. Expert
  Besturingssysteem
  Windows 10 Enterprise 64 bits
  Antivirus
  Kaspersky
  Firewall
  Kaspersky
  Berichten
  41.751
  Blog Berichten
  9
  Inmiddels is zo'n 95% van de wijzigingen doorgevoerd.
  Mocht je ergens nog vreemde dingen tegenkomen, schroom dan niet om hier een melding van te maken in Feedback.


  Het rapaille dat per Przewalskipaard arriveerde bij het feeëriek gesitueerde etablissement - komma -

  "Verwar de waarheid niet met de mening van de meerderheid"

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •