SSL-certificaat van Xolphin Powered by Cloud VPS - High Availability Cloud Servers Steun Nucia, doneer!
Resultaten 1 tot 1 van de 1
 1. #1
  Hoofd businessbeveiliging Schermafbeelding van Eagle Creek

  Technische vaardigheid
  5. Expert
  Besturingssysteem
  Windows 10 Enterprise 64 bits
  Antivirus
  Kaspersky
  Firewall
  Kaspersky
  Berichten
  41.765
  Blog Berichten
  9

  Gepland onderhoud 8 augustus as.

  Beste bezoeker van Nucia,

  Zoals sommigen van jullie weten hebben we in maart jl. groot onderhoud aangekondigd. Door diverse redenen heeft dit onderhoud niet plaatsgevonden. Achter de schermen is echter hard doorgewerkt en we werken nu volgens een nieuwe planning, waarin we de diverse onderhoudswerkzaamheden de komende tijd gefaseerd zullen doorvoeren.

  De eerste grote wijziging zal plaatsvinden op 8 augustus 2012. Vanaf 0.00 uur zullen wij het forum sluiten, waarna we s' nachts tal van wijzigingen doorvoeren. Wanneer alles volgens planning verloopt verwachten we 8 augustus rond 15.00 uur weer volledig online te zijn.

  Vanzelfsprekend hebben wij waar mogelijk voorbereidingen getroffen, zodat de overlast tot een minimum beperkt zal blijven. Gezien de omvang van de werkzaamheden, is het helaas onmogelijk dat dit uitsluitend tijdelijks de nachtelijke uren plaats zal vinden.

  Na de forumupgrade zal het voor de meeste gebruikers "even wennen" zijn. Een van de grootste veranderingen is namelijk de upgrade van onze forumsoftware, van de huidige versie naar een veel recentere versie. Zowel qua functionaliteit als qua uiterlijk brengt dit aardige verschillen met zich mee in het dagelijks forumgebruik. Eveneens zal een groot aantal interne forumsystemen (ontwikkeld voor/door Nucia) voorzien worden van een nieuwe versie. Tot slot zal er een herindeling plaats gaan vinden van de op het forum aanwezige secties en de gebruikersgroepen.

  Wij begrijpen dat dit voor sommige leden de eerste tijd vragen kan oproepen. Wij proberen dan ook de leden zo goed als wij kunnen te informeren en te begeleiden tijdens en na de werkzaamheden.

  Deze upgrade is het begin van een serie van werkzaamheden om Nucia te moderniseren. Wij zullen actief communiceren omtrent toekomstige wijzigingen.

  Voortgangsupdates zullen tijdens de werkzaamheden, wanneer nodig, zoals gebruikelijk te vinden zijn op de website http://www.nuciadown.eu en ons Twitter-account.

  Vragen omtrent deze mededeling kunnen worden geplaatst in de Feedback-sectie.
  Laatst gewijzigd door Eagle Creek; 07-08-12 om 18:46.

Forum Rechten

 • Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
 • Je mag geen reacties plaatsen
 • Je mag geen bijlagen toevoegen
 • Je mag jouw berichten niet wijzigen
 •