?>

Tegenwoordig kan het erg lastig zijn om een beamer te kopen. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende merken en modellen. Waardoor het soms lastig is om een juiste keuze te maken. Voordat je een beamer koopt, is het van belang om jezelf af te vragen waarvoor je het apparaat wil gaan gebruiken. In dit artikel leg ik uit waar je op moet letten bij het kopen van een beamer.

 

Projectieafstand

 

Het is belangrijk om van te voren te bepalen waar je de beamer wil neerzetten. Op deze manier is het mogelijk om van te voren de afstand van het scherm naar de projector te bepalen. Wanneer je de afstand weet, zullen er al een aantal mogelijkheden afvallen. Dit komt simpelweg om het feit dat sommige beamer niet over de capaciteit beschikken om te streamen op een grote afstand. 

 

Gewicht en lichtopbrengst

 

Het is ook belangrijk om naar het gewicht te kijken. Als je de beamer voor bijvoorbeeld verschillende plekken wil gaan gebruiken. Dan raad ik het aan om een beamer van licht gewicht te kopen. Zodat het makkelijker is om de beamer te verplaatsen. Daarnaast is de lichtopbrengst ook van grote waarde. Hoe hoger de lichtopbrengst, hoe duidelijker het beeld. Is de projectieafstand relatief groot? Dan is het aan te raden om een Optoma beamer te kopen met een grote lichtopbrengst. 

 

Geluid

 

Naast een mooi en scherp beeld, wil je ook graag dat het geluid goed is. Er zijn beamers die beschikken over een ingebouwde speaker. Als je echter veel waarde hecht aan goed geluid, is het aan te raden om een aparte speaker aan te schaffen. De meeste beamers beschikken namelijk over een standaard ingebouwde speaker.

 

Wil je graag meer weten over een Optoma beamer? Dan raad ik het aan om een kijkje te nemen bij Beamerwebwinkel

Categorieën: Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *