Door de dagelijkse bezigheden in je leven, zijn we er eigenlijk niet zo veel mee bezig. Maar je interieur verdient zeker af en toe een nieuwe impuls. Dit hoeft nou niet direct een make-over te zijn, maar gun je interieur af en toe een aantal nieuwe accessoires en je zult zien dat dit al wonderen doet voor de uitstraling van je huis. In deze blog ga ik je een aantal leuke en interessante ideeën voor jouw interieur geven. Hopelijk doe je er inspiratie door op!

Een nieuw likje verf

Iedereen heeft ze helaas wel, krassen en plekken op de muur. Of je kind nou te enthousiast een mug doodsloeg op de muur of dat een pakketje net te dichtlangs de muur is gegaan. Een nieuw likje verf op de muur doet al snel wonderen voor de uitstraling van je huis. Natuurlijk is het hierbij wel zaak dat je een kleed onder de muur legt zodat de verf niet gaat vlekken op de vloer.

Vervang (een deel van) de vloer

Deze tip lijkt misschien wat rigoureus maar een vloer heeft een grote invloed op de uitstraling van je woning. De meeste vloeren gaan jarenlang mee maar worden wel ondertussen voorzien van allerlei oneffenheden, vlekken en deuken. Een mooie tip hierbij is om een deel van de vloer te vervangen of hier iets bovenop te leggen. Denk hierbij aan een mooi tapijt, stukken pvc of een unieke mix van natuurlijke materialen en synthetische materialen. Benieuwd naar de mogelijkheden, klik dan op de link om meer te weten te komen over laminaat Almelo

Vervang frontjes en bladen of kleur ze in

Wie een nieuwe look wil in zijn of haar keuken/woonkamer, kan dit al snel bereiken met nieuwe frontjes en werkbladen. Zo hoef je niet alles te vervangen maar kun je simpelweg volstaan met het vervangen van de frontjes. Tevens kun je deze ook hartstikke mooi inkleuren of een nieuwe lik verf geven voor een compleet nieuwe uitstraling.

Vervang de troon van je badkamer

Een nieuwe toiletbril geeft je een koninklijke uitstraling en zijn zeker niet duur. Denk hierbij aan gewatteerde toiletbrillen, brillen van hout of een mooie zwarte toiletbril. Het geeft je badkamer direct een nieuwe uitstraling.

Nieuwe meubels

Misschien wel de meest voor de hand liggende tip, maar het vervangen van je oude en versleten meubels doet het altijd goed. Hierbij hoeft het natuurlijk niet te duur te worden, maar ben je hier volledig vrij in. Ga bijvoorbeeld voor een nieuwe bank, nieuwe eettafel of nieuwe stoelen. Als je zelf erg handig bent kun je deze natuurlijk ook zelf fabriceren. Toch liever een nieuw model, klik dan op de link voor bijvoorbeeld room 108 Banken

Categorieën: Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *