Dit zijn slimme horloges die kunnen worden gebruikt als smartphones; om meldingen te versturen, apps te installeren en te gebruiken, media te beheren en tracking te verzekeren. Het is draagbaarder en compacter dan een smartphone met een langere batterijduur en dit product heeft de afgelopen twee jaar enorm veel wereldwijd-succes behaald. Ouders kopen het voor hun kinderen voor leerdoeleinden en houden het bij terwijl tieners het om verschillende redenen kopen: als partner voor wandelen en zwemmen, voor een hulpje in hun fitnessroutine of om te worden gebruikt als een compactere smartphone.

De beste smartwatch voor fitness liefhebbers

Als we kijken naar de beste smartwatch voor fitness liefhebbers zijn er een aantal horloges die er ver bovenuit sprinten volgens Techninja.

FitBit Versa

De Fitbit Versa is een geweldige keuze en bevat een groot aantal functies, zoals een hartslagmeter, calorieën teller en veel meer. Deze raden wij ook zeker aan om te kopen als jij een echte sportfanaat bent.

DoSmarter Fitness Tracker

Veel tieners zijn erg bewust van hun fitness- en trainingsroutine, en vinden deze tracker misschien gewoon perfect voor hen. Verkrijgbaar in vier kleuren en een slank body-ontwerp, deze wordt geassembleerd met bijna elk vereist fitnessattribuut. Het kan de stappen, verbrande calorieën, de bloeddruk en polsslag meten met behulp van de moderne optische sensoren. Het meet je BPM gedurende de dag en geeft meldingen over de gezondheid van je hart. De ingebouwde GPS helpt u bij het volgen van uw routes of het vinden van een nabijgelegen plaats van uw interesse.

Space Gray Aluminum Case White Sport Band Strap Apple Watch

Categorieën: Lifestyle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *