?>

Als je het openbaarvervoer in wilt en je hebt geen mondkapje beschikbaar, dan zijn er een aantal plekken waar je mondkapjes met 2- en mondkapjes 3 laags kopen kunt. Over het aantal lagen heeft de overheid geen verplichtingen bekend gemaakt, dus deze keuze is aan jou. Mondkapjes 3 laags kopen doe je als je wat extra zekerheid wilt en een mondkapje wilt aanschaffen die beter filtert. Er zijn verscheidene redenen te bedenken waarom jij dat zou willen.

 

Niet-medische mondkapjes 3 laags kopen

Er worden stoffen- en wegwerp mondkapjes aangeboden met 3 lagen. Dit zijn niet-medische mondkapjes, dus kapjes waarmee het virus uit de lucht niet voldoende wordt tegengehouden. De medische mondkapjes moeten op voorraad blijven voor mensen die dagelijks met patiënten werken en die echt niet zonder kunnen, dus het is beter om die voorraad dan ook niet aan te raken. Niet-medische mondkapjes hebben alleen nut als iedereen ze draagt, want ze zorgen ervoor dat iemand die een virus heeft deze niet kan verspreiden. Door mondkapjes 3 laags te kopen creëer je dan wat extra zekerheid.

 

Waarom kiezen voor 3 lagen?

De standaard niet-medische mondkapjes hebben 2 lagen stof. Ook de mondkapjes die je zelf maakt bestaan uit slechts 2 lagen. Dat is volgens de overheid voldoende. Er zijn genoeg mensen die ervoor kiezen mondkapjes 3 laags te kopen en daar zijn goede redenen voor:

  • Als je om medische redenen wat extra bescherming zoekt.
  • Als je ouder bent en daarom beter beschermd het openbaar vervoer in wilt gaan.
  • Als je jezelf beter wilt beschermen tegen mensen in het openbaar vervoer die de regels en gebruiksaanwijzingen niet goed volgen.

 

Een filter is een goed alternatief

De medische mondkapjes raken we niet aan en de niet-medische mondkapjes zorgen er niet voor dat je niet ziek kunt worden. Er zijn voldoende manieren waarop je voor extra bescherming kunt zorgen zonder dat je daar een medisch mondkapje voor aan moet schaffen. Mondkapjes 3 laags kopen is dan één mogelijkheid, maar er worden ook voldoende mondkapjes met filter aangeboden. Deze filter is of geïntegreerd, of je kunt hem verwijderen en wassen. Deze filters zorgen voor 70 procent meer efficiëntie en – in tegenstelling tot mondkapjes zonder filter – houden het virus ook bij jou weg. Dat is een fijn gevoel en een zekerheid die je anders niet hebt.

 

Waar kun je mondkapjes 3 laags kopen?

Mondkapjes met 3 lagen zijn volop te koop en er zijn veel mensen die daar de voorkeur aan geven. Ze liggen in de schappen van de grote drogisterijen, zoals Etos, Trekpleister, HEMA, DA en Kruidvat. Online is de keuze nog veel groter en kun je mondkapjes 3 laags kopen in allerlei kleuren, uitvoeringen en stijlen. Je koopt dan een mondkapje dat past bij je persoonlijke stijl en bij je outfit voor die dag. Mondkapjes hebben het openbaar vervoer zeker opgefleurd en als ze straks niet meer verplicht zijn, dan zal het er een stuk saaier uitzien. Met jouw mondkapjes 3 laags ga je veilig en stijlvol het openbaar vervoer in.

Categorieën: Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *