Veel bedrijven zullen er mee te maken hebben. Werknemers lopen binnen om 8.30 en gaan om 17.00 weer naar huis. Je ziet collega’s 40 uur per week, en spreek ze in die tijd bijna alleen maar over werk gerelateerde onderwerpen. Bewezen is dat het echter ook veel productiever is ook eens met andere dingen bezig te zijn dan werk met je collega’s. Er zijn genoeg mogelijkheden om de teamspirit binnen een organisatie of team te verbeteren. Hieronder enkele mogelijkheden die je kunt doen om de spirit zo hoog mogelijk te krijgen.

Escape rooms

Je ziet ze tegenwoordig als paddestoelen uit de grond worden gestampt, escape rooms. Toch is dit een erg leuke ervaring voor je team. Enerzijds competitief en fanatiek, anderzijds leer je elkaars sterke en mindere punten kennen. Dit kan je tijdens de dagelijkse werkzaamheden erg meehelpen.

Racen

Je kunt op verschillende manieren racen met je team. Denk bijvoorbeeld aan karten, waar je een competitie opzet en de snelste uiteindelijk een leuke prijs wint. Dit zou je echter ook in een formule 1 simulator kunnen doen. Hierbij krijg je een VR bril op waarbij je jezelf in de grand-prix in Monaco waant. Erg leuk om te doen, en een unieke belevenis waar je het met je hele team nog lang over zult hebben.

Andere mogelijkheden

Bovenstaande 2 type teamuitjes zijn slechts enkele mogelijkheden om de spirit binnen je team te verhogen. Er zijn natuurlijk talloze andere mogelijkheden, zoals lasergamen, de natuur in, een leuke stad bezorgen en ga maar door. Belangrijk is het in ieder geval je collega’s zo af en toe ook eens op een andere manier te zien dan werk gerelateerd.

Categorieën: Recreatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *